Klubi i mendimit ekonomik
Arkiva mujore

Dhjetor 2018

Blerjet për festa, rekord në SHBA

Blerjet për fundvit në SHBA kanë shënuar nivelin më të lartë në gjashtë vitet e fundit. Kjo e favorizuar nga pagat e rrituara dhe  çmimet në rënie të karburanteve. Përfituesit kryesorë kanë qenë tregtarët e mëdhenj online si Amazon, që…