Klubi i mendimit ekonomik
Arkiva mujore

Gusht 2018

Teknika për një shans të dytë punësimi

Çdo person që kërkon punë, të paktën një herë, ose në mos shumë herë në karrierën e tij e kalon këtë eksperiencë negative. Ti aplikon për punën tënde të ëndrrave, shkon në intervistë dhe bie në dashuri me këtë punë. Kalon orë të tëra duke…

Zgjohuni herët pa sakrifikuar gjumin

Rregulloni orën tuaj trupore që të rrisni energjinë dhe produktivitetin. Kur ora juaj trupore nuk është në rregull, jeta juaj e punës gjithashtu mund të dalë nga ekuilibri. Është pothuajse e pamundur të keni performancë të lartë në punë…