Klubi i mendimit ekonomik
Arkiva mujore

Qershor 2018

Qëndroni larg këtyre 5 kolegëve

Stresi i punës i bën njerëzit të transformohen. Nën presionin e afateve, detyrave të shumta dhe filxhanëve të shumtë me kafe edhe personi më paqësor në botë do të bënte apo thoshte diçka për të cilën më vonë do të pendohej. Ekonomia…