Klubi i mendimit ekonomik
Arkiva mujore

Maj 2018

Shkarravina fiskale e qeverisë

Opinion nga Panajot Soko, ekspert për ekonominë Në trajtimin tim dua ta ndaj propozimin për uljen e tatim fitimit për fashën deri 14 milionë, nga propozimi për uljen e tatim fitimit për bashkimet fermerë dhe propozimet për fermat e…