Klubi i mendimit ekonomik
Arkiva mujore

Prill 2018

Si ndikon gjumi në produktivitetin tuaj

Për të arritur sukses, gjumi është vital. Dhe nëse jeni studentë, të qëndruarit deri vonë për të mësuar për një test, nuk do ju ndihmojë të merrni atë notë të mirë. Por, sipas Ekonomia Online, filloni shprehinë e orarit të rregullt të…