Klubi i mendimit ekonomik
Arkiva mujore

Mars 2018

Beteja 1 miliard euro

Opinion nga Fatos Çoçoli, ekspert për ekonominë Janë 6 segmente rrugore, një spital rajonal në Fier dhe 5 shkolla në Tiranë, të planifikuara  nga qeveria jonë që të jepen për ndërtim me qasjen dhe kontratën e partneritetit…